Music- Top 10 by V and S

Nu inleder vi också våran Top 10 lista, som kan ibland vara om musik, tv-serier, filmer, och mycket mer...
Men nu är det musik som gäller.

1.Jelous girl - The Gossip

2. DVNO - Justice

3. Hard To Live (in the city) - Albert Hammond Jr

4. Moon River - Aundrey Hepburn

5. Built This Way - Laguna Beach

6. No Air - Jordin Sparks ft. Chris Brown

7. Magic - Gossip Girl

8. New Soul - Yael Naim

9. Do you love me? - Amanda Jenssen

10. The 3 R's - Jack Johnson
image10
We Love 


5 måsten i necessären enligt S och V

Då börjar vi med ett inlägg om våra 5 måste som kommer vara med i följande ilägg av S och V.

1. Ettan är ett måste för alla, mascara, och vi listar som vår favorit är Helen Rubestein Lash Queen  Feline Blacks. Har både ett jättesnygg förpackning(leopard) och ger kolsvarta ögonfransar och som ger bra volym. Den liggen runt 300 kr, och är verkligen värd det.



2. S och V bara älskar mineralmärket ID som gör huden jättefräsch, så skippa hm foundationen och skaffa detta, dyrare men så mkt bättre, plus att du en ren fräsch hud. Våra ID favoriter är concelern, bisque(gör huden matt om man har fet hy, solpudret ( färgen soft focus), och usual produkten, ID foundation, den innehåller till och med solskyddsfaktorn för 15. Priserna kan variera p.g.a av vilken produkt du vill ha, men från ca 200-500. Kan också meddela att det är nästan hälften så dyr i USA om ni åka dit. 



3. Bara så ni vet så älskar vi läppglans så nu listar vi en plånboksvänlig laääglans från Maybeline, och det heter watershine (färgen är pink seduction 518). Jätte cool och en udda skruvfunktion som är jättebra. Själva läppglanset är fylligt och räcker länge. Detta blir ditt för ca 120 pixs.




4. Bumble And Bumble är ett jättebra märke om ni vill ha näringsrikt hår. Våran speciella favorit är helt klart White hair powder, finns i sprayform och i förpackningsform.Den hjälper effektivt mot fett hår och och fräschar upp det och få den nytvättade hårkänslan. Priset varierar mellan 400-600 kr, och är absolut värd det.




5. Det klassiska nagellacket som alla måste äga, och i den klassiska färgen röd. Vi satsar vårat nagellack på S-he stylezone nail polish nr 424. Den ger en elegant fin röd färg. Kostar runt 50-lappen. Ett bra budgetköp. Ett annat nagellack som vi gillar är Depends röda nail polish nr 19. Ger en mellanröd fin färg, priset är 25 kr.



Enjoy 

// S och V




morgonen 29/3

igår blev en LL kväll så kallad:D, (lugn och lång). S och V kollade på Morden i midsomer  haha tills typ kl var vid 4 tiden.. bra var det i allafall. Tina och Tobias blev ju till slut segrarna i Let's dance , brabra! I dag vaknade vi vid 2 tiden fyfy vi får ta och ändra på våra dåliga tider,NU! I dag har det blivit en lugn dag i soffan:). Snart skola tyvärr:(, jaja det ska iallafall bli kul att träffa alla. Veckan kmr väl antagligen bestå av mkt me läxor och annnat skit, basket träningar och kanske el på fre jiihiipe :))) 


Enjoy 

// S och V

fredagen

vid fem tiden stack s hem till v. Vi hade ju inte sett varandra på flera veckor, först var s i thailand i 3 månader, och några dagar senare åkte v till alperna i 4 veckor, men nu är vi back on track, och ska inte skiljas åt förens till sommaren.När s kom till v så började med att ge varann vars en present. S fick ett fräscht vaniljlipgloss,badsalt och godis, och v fick ett par örhängen och armband plus ett gulligt rosa ljus som såg ut som en blomma. Sedan visade jag mina nya väskor och loggade sedan in på min dator. Efter det så åt vi middag som bestod av kycklig, potatis 
och en jättegod vitlökssås plus en massa grönsaker.Vi såg på let's dance haha de var ju sista programet så det var ju ett måste. Även om vi inte följer det så är det lite kul måste vi erkänna:). Fredag kvällen har blivit lugn och mysig. I morgon kanske det blir något kul bio eller nått annat kul. Men nu är vi så godissugna så det inte är sant. vi nöjer oss nu med en pannkaka.



enjoy 

// V OCH S
image2

RSS 2.0