18/4

haloooojjj, efter en lång dag som vi har jagat runt efter varandra så har vi nu återförenas ;) Vi kan ju bara skriva i bloggen när vi är med varandra. men i alla fall så sitter vi nu här och proppar i oss en massa popcorn och dricker te. S har idag varit på en filminpelning  på SVT, det värsta var väl att det skulle vara 80-tal :).
Men efter det så möttes V, S, E och H hemma hos V, och åkte sedan till el. V och S var knappast sugna i huvudtaget. 
I stället skulle vi gärnat gått på en härlig vårpicknick det pick och nick. Men det slutade det tillslut att vi gick in och betalade 100 pixs, för en skitkväll, + att S busskort blev stulet. imorrn har s lite uppgifter t.ex. polisanmäla det. 
Men snart så ska vi gå och lägga oss för att vi har bestämt än en gång att vi måste ändra på våra dåliga vanor, alltså läggtiderna, istället ska vi få en härlig lång dag med en morgon på 10.00.  Vi får kanske unna oss med en riktig frukost. 
image31


Enjoy


// V OCH S

sum08

image28

We Love Fragrance Top5

1. Victor and Rolf Flowerbomb

2. Victorias secret, Sex on the beach


3. Paris Hilton, Can Can          


4.  Jil Sanders, Stylessence


5. Emilio Pucci, Vivara



Enjoy

// V och S


vi längtar redan till sommaren

image16


vill du veta vad sakerna kmr ifrån kommentera gärna!


ENJOY


// V OCH S

helg

fredagen startade med värdens tråkigaste baksetträff hoss vår coach , jaha där var den fredagskvällen borta:( aja vi kollade på en bajstråkig basket film och åt taco , vår coach ullis (knullis) hatar oss det bara strålar hat från henne , haha s och hon hade väl en så kallad ffight :( . Och vi mst bara tillägga att bara för att vi inte hade lust att hjälpa till med maten för att det suger så fick vi diska efter hela laget (14 pers) gäsp ... ullis hat gick sedan över till att hälla en tillbringare med saft på s. kalaskul :) .. efter ca 4 timmars blågeri stack s och v hem till v. idag (lördag) har vi spelat ett sjukjobbigt spel i typ en 1 timme och det var  inte ens kul :S ... aja sedan stack vi iväg och åt lunch på en grekisk restaurang , det blev kycklingspett me pommes, XD och sedan en stor stål me vanilla ice cream haha toppad med choklad och kolasås , jjhiipe yummy :))

Enjoy


// S OCH V

Oinlaggt inlägg från 30 mars

Nu är kockan halv 2 på morgonen och v och s har nyss kollat in en bra film, tyvärr har vi redan glömt bort namnet, men kommer ihåg skåderspelarna, Jude Law, Gwyneth Patrow mm. Den var i alla fall väldigt sorglig. Hela kvällen har gått till att bara slöat framför tv:n! men s har i alla fall varit lite aktiv:) hon har försökt att hitta ngt slags photoshop program men har bara lyckats lagga datorn , hhha ! I morgon har vi nog båda bestämt oss för att inte sova till kl två. V ska få gäster och senare till kvällen ska hon bort! S ska väl upptatera bloggen mm. Idag är sista uppesitta kvällen på hela lovet:( sedan får vi vänta ända till kristehimmelsfärd dagen sedan är det bara hard work som gäller. Men på den lediga dagen ska S och V iväg på basketläger i götet haha;) kulkul och helg avlutas även med Liseberg enligt programet. Det V och S tycker knappast att det ska bli så kul att svettas som en gris i en smutsig och dammig basketsal som byggdes på 70-talet. Men däremot så ser vi verkligen fram emot själva staden Göteborg och såklart Liseberg ;). Kanske hinner med att gå lite på stan, som. Men nu håller vi nästan på att somna framför datorn, så god natt och sov sött.

 

 

Enjoy 

 

// V och S         

 


kl 01.16 den 5 april.

tjollahopp. eftersom V och S dator har lackat sig lite och inte vi har  varit me varandra på länge. men efter en lååång kväll så är vi alla uttmattade. Har nämligen varit på el. vet inte hur många gånger vi blev trampade på fötterna, antar mycket eftersom de är helt svullna. Nu är också Ellis här. en väldigt kolabolls sugen. :) har typ suttit och tjatat hela kvällen. Nu ska vi äntligen få äta våra älskade kolabollar och kolla på Sex and the city. Ja somsagt det kommer bli en låång kväll för V, S och E. 
enjoy

// V och S
image12

RSS 2.0